Cautare

19131 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.07 secunde)
Politistii de frontiera din Bechet impreuna cu inspectorii Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au descoperit la granita un nou transport de tigari de contrabanda.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) anunta ca implementeaza masurile preventive pentru anumite produse cu origine Ucraina si astfel nu va permite, pana in 5 iunie, importurile in Romania de grau, porumb, floarea-soarelui si rapita originare din Ucraina.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
FARCAS) Mentionam intr-un episod anterior ca pe 8 iunie 2018, a avut loc, in Las Vegas, o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA).
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier: ... Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Miruna Ioani) In ultimele zile, le-am vazut pe toate. Mesajul viral de pe whatsapp, care zicea despre coronavirus si gatul umed, precis il stiti (cica e un comunicat de la Ministerul Sanatatii, sa ne pastram gatul umed tot timpul, ca asta ne va salva.
Marti seara, la Palatul Cotroceni, a avut loc o sedinta tensionata a presedintelui cu sefii Serviciilor Secrete si ai comisiilor parlamentare SIE, SRI si de aparare, la care ar fi trebuit sa se discute despre infiintarea Comunitatii de Informatii.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
Observatiile din decembrie au fost puse, de catre ufologii occidentali, pe seama unei rachete intercontinentale ICBM RS-12 Topol, lansata de rusi, de la baza Kapustin Yar, din nordul Marii Caspice, spectacolul fiind provocat de irizatiile unor nori de un tip special.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. Este suficient ca cel care se indoieste de aceasta sa deschida site-ul oficial al Agentiei si sa parcurga documentele in acest sens, desecretizate intre timp.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
Dupa ce nebunia alegerilor locale a luat sfarsit a inceput avalansa candidatilor depistati ca au colaborat cu fosta Securitate, flagel de care nu au scapat nici unii candidati galateni.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. Dar ufologia colcaie si de dezvaluirea unor date senzationale si tenebroase, puse in circulatie de niste denuntatori (whistleblowers) dubiosi.
Sute de copii sau poate chiar mii care si-au pierdut viata sau, mai norocosi, au supravietuit, dar si-au lasat familiile inglodate in datorii si in imposibilitatea de a le mai continua tratamentele ce ii tin in viata.
google-analytics.com